Thursday, 27 November 2014

Last But Not The Ending !

Assalamualaikum ,


Lamanya tak menaip entry . Ingat je pada blog ni tapi banyak sangat masa diluangkan pada benda lain tapi blog je macam busy sangat ! Hahaha , sekarang pun sebab tengah free dan buka blog ni sebab ada member yang bertanya pasal blog aku . Heheeh . Rasa macam ada jugak yang membaca blog ni kan . Ni nak taip pepanjang pun tak dan sebab badan letih mintak rehat lepas seharian bertungkus lumus angkat barang untuk kamsis sem 5 . Alhamdulillah sekarang aku dah sem 5 dan ini last year . Untuk kos aku Teknologi Makanan ni , kalau sem 5 kira dah pangkat senior sebab kiteorang sem 6 aka sem last akan praktical dah . Hehehehe , rasa tak sabar pulak ! Apa pun moga sem 5 ni dapat dipermudahkan Allah segala urusanku ini . Oklah , tak dapat nak tulis panjang sebab mata pun makin kuyu je ni . Ada masa aku update ye , byeeee !
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: