Wednesday, 2 April 2014

Demam !



Selamat petang !

Sebenarnya tak ada apa sangat nak dikongsikan pun . Cuma aku nak cakap aku demam T.T yeahh , aku demam ! Benda paling aku tak suka sekali . Tapi apa boleh buat redha jela , moga terhapus dosa-dosa kecil waktu aku demam ni . Tapi yang paling tak best , waktu nak final boleh pulak demam . Aduduuu . Ikutkan hati taknak pergi klinik pun tapi bila pagi tadi dah call mak dan mak tanya tak pi klinik ke , so terus pergi ! Haha , nampak sangat nak bersuruh baru pergi . Okeylaa , malas nak cakap banyak sebab tak de idea nak borak pasal apa , so tunggu dekat next entry okey !

Lots of love ,
Atin :*


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: