Monday, 15 June 2015

Borak kosong !

Selamat petang ,

Lama tak menaip dekat blog nak kata terlalu sibuk tak juga cuma tah la . Mood sama macam laut yang ada masa pasang dan surutnya . Hahahah. Sedar atau tidak lagi beberapa hari dah nak masuk bulan ramadhan, terasa teruja untuk menanti bulan puasa. Bulan yang penuh keberkatan dan waktu itu kita mengejar pahala sebanyak yang mungkin. Insyaallah 😇

Begitu juga naik semester baru untuk sem akan datang tinggal beberapa hari je lagi. Tapi yang seronok sem ni tak perlu nak pening kepala nak mengemas barang untuk bagi ke kuantan semula sebab sem depan aku akan praktikal. Terasa berdebar juga tapi setiap perkara akan ada pengalaman baru. Moga semuanya dipermudahkn Allah, insyaallah. 

Ikutkan banyak je cerita yang aku nak kongsi tetapi selalu sangat terlupa sampai jengah blog pun jarang. Tak tahu kenapa tapi ni dah download blog dekat phone harap makin rajin aku update ! Hahahahah. Harap gitu la jangan omongan kosong sudah la. Okla nanti ada masa aku update lagi okey 😉









Dak Atin,

No comments: