Thursday, 15 May 2014

Alhamdulillah

Hmm , okey aku dah check result untuk sem3 ni . Apa yang aku boleh cakap Alhamdulillah semua nye lulus . Ada jugak peningkat dalam pointer . Mungkin aku tak pro macam yang lain tapi aku bersyukur sebab tidak ada yang gagal . Aku tahu tahap mana kemampuan aku ni . Walaupun hakikatnya dari dulu nak lari dari subjek sains tapi bila family kata ini untuk aku jadi ikut jela sebab restu itu penting . Janji takde fail itu kira okey dah ! Okey next sem kena keje keras lagi naikkan pointer . Okeyla nak sambung baca novel . Kbye :)



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: